Rubriky
Zprávy

!Grounded vol. 14

S-centrum Děčín
29. duben v 20:00 – 30 duben v 5:00

Dubnová !G bude trochu speciální. Kdo sledoval diskuzi už ví, že se S-Centrum na nějaký čas zavírá a bude se přesouvat do jiných prostor. Tato !G bude tedy takovým našim rozloučením s tímto skvělým prostorem. Další !G budou probíhat v clubu Biograffs. Abychom využili poměrně velké návštěvnosti akcí v S-C, rozhodli jsme se, že 10,- z každého vstupu a vše co zbude po zaplacení režijních nákladů půjde na finanční podporu děčínského hudebníka a kamaráda Kryštofa Petele, který se shodou něšťastných okolností ocitl na vozíku a pravděpodobně už nebude nikdy chodit (viz. odkaz dole). Chceme vás touto cestou vyzvat, abyste přišli a podpořili jeho léčbu, která bude poměrně finančně náročná. K dispozici bude u vstupu i kasička pro ty, kteří by chtěli přispět více než jen tím, že zaplatí vstupné.

Na dubnové !G se objeví rekordní počet DJs. Celkem 7 děčínských DJů + 1 exkluzivní host. Bude to pražský MKS z uskupení Eastek, který zahraje pure odlschool spiner vinyl mix.

Svým způsobem půjde zatím o největší !Grounded tak doufáme, že ji přijdete náležitě podpořit :)

U vstupu budou opět k dispozici naše nová !Grounded trička (kdo si je objednal/á na netu tak si je u vstupu může také vyzvednout). Při koupi trika bude mít dotyčný automaticky vstup za polovic.

———————————————————————————————
KRYŠTOF PETELE STORY:
http://www.internetpomaha.cz/krystof
———————————————————————————————
!G T-SHIRTs
http://www.facebook.com/dcground?sk=app_6009294086
———————————————————————————————

Vstup:
60,- (10Kč ze vstupu půjde na finanční podporu Kryštofa)
nebo
30,- (při koupi !G trička za 250,-)

LineUp:
comming soon

DJs:
Khomix, Soopy Mood, Deckster, Fallen.Gemini, Wrm, K.seek, Cubique, MKS
MCs:
RDG, Rendy

FACEBOOK EVENT