Rubriky
Zprávy

Zajištění nákupů pro děčínské seniory nad 65 let

Nákup a donášku potravin seniorům, kteří nemají blízké osoby zajišťující pro ně tuto pomoc, v současné době ve městě poskytuje několik organizací. Dovoz základních potravin je zdarma, za nákup senior zaplatí při převzetí.

Oblastní spolek Českého červeného kříže

Objednání nákupu je možné na tel. číslech: 412 511 634 nebo 608 870 260 – p. Cachová. Rozvoz se provádí v pondělí a čtvrtek, v případě většího zájmu bude možné domluvit se i na jiné dny. Základní potraviny se nakupují v nákupním centru Kaufland. Nákup si senior převezme a dle ceny nákupu na doložené účtence zaplatí dobrovolníkovi penězi – hotově.

Centrum sociálních služeb

Objednání nákupu je možné na tel. čísle: 770 105 973. Rozvoz potravin se provádí denně v době od 7 do 15,30 hodin. Jednotlivý nákup je limitován maximální odhadovanou cenou 500 Kč.

Dobrovolnické centrum Slunečnice

Kontakt: Doubravka Dostálová, koordinátorka Dobrovolnického centra Slunečnice, z.s., tel.: 739 355 705, e-mail: dobrovolnictvislunecnice@seznam.cz. Centrum přijímá objednávky na rozvoz potravin a rovněž se zde mohou hlásit zájemci z řad dobrovolníků, například středoškoláci.

Nabídka Restaurace Tropical Jílové – příprava a rozvoz vařených jídel

Restaurace Tropical připravená zajistit rozvoz (ZDARMA) a přípravu vařených jídel dle nabídky (CENÍKU) pro seniory a další zdravotně postižené osoby. V případě zájmu o dovoz posílejte objednávky na tel. číslo 603 229 092.

Zdroj: Magistrát města Děčín