Rubriky
Kultura Sport Zprávy

Děčín ocenil sportovce za rok 2019

Sportovci v Děčíně měli v úterý 17. prosince 2019 svůj velký den. V zámeckém knihovním sále se od města dočkali ocenění za své sportovní úspěchy, vynikající reprezentaci a příkladný přístup ke sportu.

Od 11 hodin nejprve probíhalo ocenění dětských sportovců. Ceny dětem předávali zástupci vedení města, a to radní pro sport Jakub Houška a náměstci primátora Jiří Anděl, Václav Němeček a večer pak také Vladislav Raška. Každý ze sportovců dostal dárek, pamětní list a podepsal se do prezenční listiny. Oceňováni byli jak jednotlivci, tak i sportovní kolektivy: mezi nimi nechyběli basketbalisté, hokejisté, florbalisté nebo taneční skupina Prestige.

Večer pak patřil dospělým sportovcům. Opět byli oceněni jak jednotliví sportovci, tak i sportovní kolektivy. Pocty se během slavnostního večera dočkali také trenéři, a následně i osobnosti děčínského sportu. Pro cenu si tak došel dlouholetý prezident BK Armex Děčín Miroslav Chrástný, město ocenilo jeho celoživotní činnosti v oblasti sportu.

Oceněné sportovce na základě doporučení sportovní komise vybrala Rada města.

Město Děčín oceňuje sportovce tradičně na konci každého roku. Navíc sportovce podporuje také finančně – částka, vynaložená na podporu sportu se v Děčíně každým rokem zvyšuje.

Dostupné přílohy: Seznam_sportovcu.pdf

Zdroj: Magistrát města Děčín