Rubriky
Sport Zprávy

Děčín jede na led pražské Kobry

V rámci dvanáctého kola druhé hokejové ligy zajíždějí hokejisté Děčína do Prahy na Braník, kde se utkají s místní Kobrou.

Medvědi jsou v tabulce na čtvrtém místě se ziskem dvanácti bodů. Na své konto připsali čtyři výhry a pět proher. Po domácím vyhraném duelu nad Dvorem Králové v prodloužení sehráli pak zápas v Mostě, kde do devětapadesáté minuty drželi těsné vedení, o které však přišli, když Lvi srovnali a v následném prodloužení pak strhli vedení na svou stranu. Poté přišla další prohra na domácím ledě s Klatovy, kdy Děčín padl těsně 3:4. Po dvou prohrách v řadě by rádi hráči Děčína znovu bodovali a ač se zdá, že s Kobrou by to neměl být problém vzhledem ke jejímu postavení, čeká je vělmi těžký zápas.

Kobra Praha je totiž zatím na posledním sedmém místě s pěti body. Dvakrát vyhrála a dvakrát prohrála. Jenže Pražané patří mezi silné celky, nevyšel jim úvod nové sezóny a dá se předpokládat, že jejich forma ještě půjde nahoru a dnes na svém ledě udělají vše pro to, aby získali bodový zisk, nejlépe však ten tříbodový, aby přerušili velmi dlouhou šňůru, kdy nezískali ani bod. Ta trvá už osm zápasů v řadě. Na ledě Kobry tak bude k vidění zajímavý duel, boj o důležité body.

Letošní první měření sil obou soupeřů vyznělo lépe pro děčínské Medvědy, kteří na domácím ledě brali výhru 7:4. Domácí Kobra tak má svému soupeři dnes co vracet.

Utkání na zimním stadionu v Praze na Braníku začíná ve středu 24. 10. 2018 v 18:00. hodin.

Online přenos:HC Kobra Praha – HC Děčín

Vendula Zdražilová, HC Děčín