Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 5.3.2017 v 18:03 hod. oznámila žena z DC32, že u sousedů je slyšet hluk. Dále oznámila, že její sousedka utekla i s dětmi k ní domů, protože se obává svého partnera. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že ženě opakovaně vyhrožoval její čtyřicetiletý partner. Na místo byla vyslána hlídka PČR, která řešení události převzala.

Dne 4.3.2017 v 17:57 hod. oznámila žena z DC4, že sousedi se hlasitě hádají a kromě hádky je z bytu slyšet i plačící dítě. Hlídka MP na místě kontaktovala obyvatele bytu, ze kterého byl hluk slyšet. Jednalo se o muže a ženu ve věku dvacet tři a třicet tři let. Hádali se, protože muž přišel domů v podnapilém stavu. Protože v bytě neměl bydliště, hlídka jej na základě žádosti ženy z bytu vykázala a dohlédla na jeho odchod.

Dne 3.3.2017 v 15:40 hod. oznámila žena z DC2, že do jejího bytu vnikl její bývalý přítel a napadl ji a jejího současného partnera. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP, která oznamovatelku kontaktovala. Strážníci zjistili, že do bytu vniklo pět mužů, kteří vykopli dveře a napadli partnera oznamovatelky. Jakmile zaslechli, že žena volá městskou policii, všichni z místa utekli. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která řešení události převzala.

Dne 3.3.2017 v 10:10 hod. oznámil občan, že po Dělnické ulici směrem do DC4 jde po silnici zřejmě opuštěný pes rasy německý ovčák a brzdí auta. Na místo byla vyslána hlídka MP, které se podařilo psa odchytit. Na místě si zvíře převzal pracovník městského útulku.


Zdroj: MP Děčín