Rubriky
Sport Zprávy

Oddíl Triatlonu Triade Děčín znovu úspěšně

Trias 2014(1)O víkendu 21. a 22.června se závodníci Triade Děčín úspěšně představili na dvou akcích. Evropská tour a Mistrovství ČR v terénním triatlonu se uskutečnilo v Přední Výtoni. Všichni Děčíňáci si přivezli pódiová umístění a to jmenovitě Pavel Rouček, Jan Pacina a Vít Veselý. Silniční triatlon se představil ve Světci u Teplic, kde na pódiové umístění  dosáhla štafeta ve složeni pouze dvou členů, Jitky Jirušové a hostujícího Romana Širokého, který svým famózním výkonem, ve velmi kopcovité cyklistické části, položil základ úspěchu.

Roman Široký se po závodě vyjádřil, že triatlon ho nadchl jak svou náročností, tak přátelskou atmosférou a v budoucnu si ho bude chtít určitě opět vyzkoušet. Zároveň uvažuje o podpoře tohoto náročného sportu prostřednictvím své firmy. Všem patří gratulace a poděkováni za vzornou reprezentaci města Děčín.

Triade Děčín

1 komentář u „Oddíl Triatlonu Triade Děčín znovu úspěšně“

Děkuji oddílu Triade Děčín za možnost hostování na triatlonových závodech ve Světci u Teplic. Chtěl bych však poupravit text ve smyslu zásluh na dosaženém výsledku.
Nebyl jsem to já, kdo položil základ úspěchu ale moje parťačka Jitka Jirušová, která zaplavala svůj osobní rekord na kilometrové trati, zaběhla 8km trať v neuvěřitelném čase a tempu, přičemž všechny ostatní štafety měli na každou disciplínu jednoho závodníka a Jitka dala sama dvě disciplíny.

Komentáře nejsou povoleny.