Rubriky
Dětem Sport Zprávy

Potřebujeme rychlé běžce, Brno nás odsunulo na druhé místo

runV souboji měst o nové dětské hřiště nás Brno odsunulo na druhé místo, abychom se dostali zpět do vedení a první místo udrželi a vyhráli, potřebujeme rychlé běžce. Pokud víte, že jste uběhli více jak 2 km za 10 min. přihlaste se na tel. č. 412 589 925. Střídat je možné i v kratších intervalech a uběhnout tak ještě víc. Potřebujeme naběhat co nejvíce metrů. Pojďme vydržet ještě pár dní a vyhrát!

V soutěži o dětské hřiště firmy Volkswagen jsme za minulý týden naběhali neuvěřitelných 200 km a posunuli se tak na druhé místo. V sobotu byl běžecký pás v plně obsazen celými rodinami a skupinami běžců. Běžíme na vítězství.

Náměstkyně primátora Hana Cermonová běžela s týmem spolupracovníků, aby podpořila akci Run Blue. Pokud se podaří naběhat v děčínském autosalónu nejvíce km, postaví firma Volkswagen dětské hřiště. „Jakákoliv aktivita, která podpoří projekt výstavby nového hřiště je vítaná. Jsem ráda, že jsem se mohla aktivně zapojit a věřím, že se k této akci připojí co nejvíce lidí,“ řekla Hana Cermonová, náměstkyně primátora. Zapojit se mohou jednotlivci i kolektivy nebo rodiny s dětmi. Pracovníci autosalónu jsou připraveni i mimo otevírací dobu, pokud tedy najdete partu přátel, můžete salón navštívit po domluvě po 6 hodině večer nebo o víkendu.

Běhejte pro dětské hřiště
Společnost Volkswagen vyhlásila soutěž Run Blue „Auta poháněná srdcem“ o dětské hřiště. Pět autoprodejců v celé ČR mezi sebou soutěží o dětské hřiště pro své město zdarma. Jedním z míst je také Autosalon VW v Obloukové ulici, kde je nainstalován běžící pás, který po spuštění automaticky vysílá data o uběhnuté vzdálenosti. Úkolem návštěvníků je uběhnout na běžeckém pásu libovolnou vzdálenost přesahující sto metrů. Na rychlosti nezáleží. Jediné, co se počítá, jsou uběhnuté metry. Pro jednotlivé běžce je připravená tipovací soutěž o lákavé ceny. Akci podporuje A-tým BK Děčín a všechna družstva BK Horejsek Děčín. Běhat můžete až do 10. května.

Zapojte se a získejte odměnu od BK Děčín

Ceny pro jednotlivce od BK Děčín:
Navštivte showroom a uběhněte minimálně 100 metrů. Při běhu se vyfoťte a fotografii pošlete na info@bkdecin.cz nebo na náš facebook, kde budou všechny fotografie zveřejněny. Ze všech došlých fotografií vybereme 3 výherce, podepsaného kalendáře BK Děčín na sezónu 2014/15 z limitované edice.
Ceny pro kolektivy od BK Děčín:
Navštivte showroom se svojí partou nebo třídou a každý uběhněte minimálně 100 metrů. Na místě se vyfoťte a fotografii pošlete na info@bkdecin.cz nebo na náš facebook, kde budou všechny fotografie zveřejněny. Ze všech došlých fotografií vybereme 1 kolektiv, který získá podepsaný Kalendáře BK Děčín na sezónu 2014/15 z limitované edice a Bubble tea z Bubble Děčín pro každého.
Více na www.runblue.cz a www.bkdecin.cz

Orientační tabulka na googlu pro lepší koordinaci běžců:https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aup7jHyt3jaidE5nUkw0Zmk2TDhjLTg1bWhabTJfOFE#gid=0

aktuální stav můžete sledovat zde

1 komentář u „Potřebujeme rychlé běžce, Brno nás odsunulo na druhé místo“

Komentáře nejsou povoleny.