Rubriky
zdraví Zprávy

ELDENT ordinace dentální hygieny

el-dent dentální hygienaDentální hygiena je preventivní program stomatologie, kde za podpory specialisty je možné docílit kompletního zdraví v dutině ústní. Mnoho z nás si vytrpělo nepříjemné chvilky pod rukama zubaře, ale tomu může být konec, pokud o zuby začneme pečovat důkladně a pravidelně za podpory dentální hygienistky.

Každý člověk by měl zubního lékaře navštívit dvakrát do roka. Stejně tak je tomu i u dentální hygienistky, pokud ovšem pacienta netrápí chronický problém. Mezi ty se nejčastěji řadí zánět dásně (gingivitis) nebo zánět alveolu (paradentóza).
Ošetření u dentální hygienistky je vhodné podstoupit před návštěvou zubního lékaře.

eldentZubní hygienistka se nezabývá zubní hygienou jen obecně. Hlavní činností je kontrola stavu chrupu pacienta a doporučení nejvhodnějšího způsobu čištění, ale stará se i o odstraňování zubního kamene a další úkony, kterými šetří čas zubnímu lékaři. Zubař se tak může věnovat jen závažnějším zákrokům.

Ten kdo se o své zuby správně stará, nepotřebuje finančně nákladné a mnohdy nepříjemné zákroky.

Dentální hygiena není ve světě novinkou, pouze do ČR přichází s dosti velkým zpožděním, které se projevuje zanedbaným chrupem s vyšší kazivostí a častými záněty.

Neváhejte a začněte řešit své zdraví hned!

Klientům VZP ČR se nově nabízí možnost získat mimořádné finanční příspěvky na různé preventivní aktivity. Jedná se o časově omezenou akci s platností do 31. 7. 2013. Příspěvek v celkové výši až 1 500 Kč mohou nyní získat všichni klienti VZP na dentální hygienu. Lze si tedy nechat proplatit námi provedené ošetření.
Informujte se na pobočce VZP nebo přímo u nás:

el-dent

DiS. Kateřina Lacmanová, Reg.
diplomovaná dentální hygienistka
Myslbekova 1389/16
405 01 Děčín 1
tel.: 721 614 834
el-dent@email.cz

přivítáme vás:
po-čt … 8-12 a 13-16hodin
pátek … 8-13hodin

webové stránky

405 02 Děčín, Česká republika