Rubriky
Zprávy

Policie žádá veřejnost o pomoc při hledání muže, jenž má na svědomí znásilnění

VARNSDORF – V úterý 18. září 2012, v odpoledních hodinách, se v lesním prostoru mezi obcemi Jiříkov a Šluknov (místo zvané „Harta“) pohyboval muž, jenž má na svědomí znásilnění devětatřicetileté ženy. Napadená žena k popisu pachatele uvedla, že by se měla jednat o muže, nápadně tmavé pleti ve věku 40 – 45 let, hubený, vysoký zhruba 165cm. Násilník byl oblečen do mikiny s kostkovaným vzorem, kdy každá kostka vzoru byla lemovaná oranžovým slabým pruhem.

Jelikož se policii do současné chvíle nepodařilo muže odpovídajícího popisu nalézt a zadržet, obrací se Policie České republiky, Krajské ředitelství Ústeckého kraje, Služba kriminální služby a vyšetřování Rumburk , na širokou veřejnost na občany a návštěvníky lesa, kteří by mohli svými cennými informacemi pomoci k dopadení hledané osoby.

Z výslechu poškozené osoby vyplývá, že se ve zmiňovaném prostoru vyskytovala i rodina a starší manželský pár, žena s francouzskou holí a děvčetem. Ti všichni by mohli uvést důležité informace k hledanému muži, proto policie žádá a prosí případné návštěvníky lesa, kteří se v inkriminovaný den vyskytovali ve zmiňované lokalitě, aby se nezdráhali poskytnout jakoukoliv informaci k hledané osobě, ať už osobně či telefonicky na linku 158 nebo na tel. číslo 974 442 444. 974 482, 442 600.

nprap. Petra Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
Tel.: 974 432 207, 724 156 293
E-mail : pisdc@mvcr.cz