Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Opilec nadával obsluze
O pomoc požádala v pátek ve večerních hodinách městskou policii obsluha baru v Děčíně 1. Uvedla, že do provozovny přišel opilý muž, kterému obsluha odmítla prodat další alkohol. Muž reagoval agresivně a začal personál slovně napadat. Na místo byla vyslána hlídka, která problémového hosta z provozovny na žádost obsluhy vykázala.

Muž napadal svou přítelkyni
Na případ domácího násilí upozornila městskou policii žena z Děčína 6. Uvedla, že nějaký muž v jednom z bytů napadá svou přítelkyni. Na místo byla vyslána hlídka MP a informace byla předána PČR. Hlídka na místě kontaktovala napadenou, která si stěžovala na bolest ruky. Strážníci na místo přivolali záchrannou službu, která ženu převezla na ošetření. Muže podezřelého z napadení hlídka MP zadržela několik metrů od domu. Záležitost si k dořešení převzala Policie ČR.

Mladík kradl lahve s alkoholem
Zloděje, který ukradl v obchodním domě v Děčíně 5 několik lahví alkoholu, zadržela hlídka městské policie v sobotu ve večerních hodinách. Zloděje si všimla ostraha obchodního domu, která ihned zavolala strážníky. Muž mezitím z obchodu utekl. Hlídka prohledala okolí a podezřelého zadržela, když se ukrýval v křoví nedaleko místa krádeže. Mladík se zadržení aktivně bránil, hlídka proto musela použít donucovací prostředky. Strážníci na místo přivolali hlídku Policie ČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Strážníci pomohli invalidní ženě
O pomoc požádala strážníky žena, která žije v domě s pečovatelskou službou. Uvedla, že její sousedka spadla z invalidního vozíku a nemůže se dostat zpět. Hlídka strážníků na místě ověřila, zda žena neutrpěla zranění a poté jí pomohla zpět do invalidního vozíku.

Hlídka asistovala při ošetření pacienta
Asistenci hlídky strážníků si vyžádala posádka sanitky, která zasahovala v Děčíně VI, kde ošetřovala dívku zraněnou na ruce. Záchranáři uvedli, že přítel dívky je velmi agresívní a hrozí, že je napadne. Hlídka na místě situaci zklidnila a dohlédla, aby ošetření proběhlo v klidu.

Zdroj: MP Děčín