Rubriky
Zprávy

Od středy 4. 4. zaveden výlukový jízdní řád MHD

Od středy 4. 4. 2018 je na lince č. 237 Chrochvice – Nemocnice zaveden výlukový jízdní řád z důvodu úplné uzavírky ul. Poštovní a ul. J. Š. Baara – stavba Vilsnické spojky. Linka č. 237 z Hlavního nádraží je rozdělena na dvě trasy:

A) Z Hlavního nádraží do zastávek na Ústecké ulici je linka vedena po objízdné trase, po Dělnické ulici s obsluhováním zastávek – Výtopny – Husitská – Dopravní Podnik a dále již po zastávkách Kovošrot, Alusuisse, Ferox a Desta zpět do zastávky Hlavní nádraží.
B) Z Hlavního nádraží je linka vedena po Dělnické ulici, po zastávkách – Výtopny – Husitská – Bažantnice – Želenická (v ul. Želenická), Pošta, Kosova, Chrochvice.

V jízdních řádech na daných spojích jsou poznámky, které vysvětluje trasu spoje a obsluhované zastávky. Spoje, které jsou obsluhovány z Hlavního nádraží do zastávky Chrochvice navazují na spoje v opačném směru
a cestující již mohou zůstat v autobuse a pokračovat zpět na Hlavní nádraží po Ústecké ulici.

Zastávka Autobusové nádraží směr Ústecká ulice nebude po dobu úplné uzavírky obsluhována a náhradní zastávkou jsou Výtopny. Autobusové nádraží bude využíváno jen pro spoje z Chrochvic jako výstupní zastávka.

Trasa ze zastávky Chrochvice směr Hlavní nádraží zůstává beze změny, nic se nemění. Spoje ze zastávky Chrochvice zůstávají stejné s výjimkou některých spojů, u kterých dochází k drobnému posunu.

Plánované omezení na lince č. 237 Chrochvice – Nemocnice je do konce dubna 2018. S ohledem na možnosti nenadálých změn v termínu výluky u vybrané linky doporučujeme sledovat informace na www.dpmd.cz nebo na Facebook DPMD,a.s.

Výlukové jízdní řády jsou k dispozici na webových stránkách DPMD,a.s. ve vyhledávači linek a spojů. Je nutné nastavit platnost jízdních řádů k 4. 4. 2018.
Výlukové staniční jízdní řády linky č. 237 budou na označníky vylepovány od 3. 4. 2018.

Omlouváme se za případné problémy vzniklé situací, kterou nejsme schopni ovlivnit. Děkujeme za pochopení.

Jízdní řád:

Zdroj: Magistrát města Děčín