Rubriky
Turisti Zprávy

Školení pro pracovníky v cestovním ruchu

České Švýcarsko, 15. 3. 2018 – Více než 30 účastnic a účastníků se minulý týden zúčastnilo školení pracovníků informačních středisek, hotelových recepcí, penzionů a cestovek. Školení pro specialisty v cestovním ruchu uspořádaly ve spolupráci obecně prospěšná společnost České Švýcarsko a Správa Národního parku České Švýcarsko.

Představeny byly novinky pro návštěvníky v oblasti veřejné dopravy, plánovaných akcí pro veřejnost i nový web obecně prospěšné společnosti. K dalším tématům patřila nová pravidla pro horolezce v NPR Kaňon Labe, návštěvní řád národního parku, vyloučení vstupu do lesa kvůli vichřicím či rozšíření působnosti správy národního parku také na území Chráněné krajinné oblasti Labské pískovce.

Kromě tradičních akcí pro veřejnost se pracovníci informačních středisek seznámili také s novinkami pro návštěvníky, od zpřístupnění skalního hrádku Falkenštejn přes opravy Gabrieliny stezky a cest přes Jetřichovické vyhlídky, až po vydání nových publikací, například jarního vydání Zpravodaje České Švýcarsko.


Přípravy na turistickou sezónu: Školení pro pracovníky v cestovním ruchu. Foto: Romana Kořínková

Zdroj: www.npcs.cz