Rubriky
Kultura Sport Turisti Zprávy

Cyklobus do Nebočad a vlak Triangl v rámci zahájení turistické sezóny

Cyklobus do Nebočad

V rámci zahájení turistické sezóny 24. března pro vás vypravíme ráno a odpoledne dva cyklobusy do Nebočad. Na vstupenky byla spuštěná rezervace právě dnes, 1. března.

Dva cyklobusy odjedou z autobusového nádraží v 9:00 ráno. Celkový počet míst na dvou vlecích je pro 36 kol, proto cyklisty prosíme o rezervování a vyzvednutí své vstupenky. Jízdné je zdarma. Autobusem se mohou svést i jiní cestující, ovšem cyklistům se svou vstupenkou bude zajištěno místo pro kolo na vleku a místo k sezení v autobusu.

Odpoledne pojedou opět dva cyklobusy, ovšem jeden v 15:30 a druhý v 16:30. Každý z nich má vlek pro 16 kol.

Tak neváhejte a pojeďte s námi na cyklovýlet po Labské stezce, kterou slavnostně v rámci zahájení sezóny odemkneme.

Vstupenky si můžete vyzvednout v informačních centrech v knihovně a hlavním nádraží, která jsou otevřena každý den od 9:00 do 17:00.

Vlak Triangl

V rámci zahájení turistické sezóny 24. března pro vás vypravíme dvakrát za den speciální vlak Triangl, na jehož lístky byla spuštěná rezervace právě dnes 1. března!

Speaciální vlak vyjede v 13:25 a 15:28 z hlavního nádraží. Vlak vás sveze do Prostředního Žlebu, bude pokračovat směrem na Východí nádraží a pojede zpět do stanice hlavního nádraží.

Vstupné stojí symbolických 40 Kč, avšak je nutné si vstupenku rezervovat a vyzvednout si je můžete v informačních centrech v knihovně a hlavním nádraží, která jsou otevřená každý den v týdnu od 9:00 do 17:00.

Vstupenky si můžete rezervovat na stránkách www.vstupenkadecin.cz

Zdroj: www.idecin.cz