Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 14.01.2018 v 06:21 hod. oznámili zaměstnanci děčínské nemocnice, že v suterénu oddělení ORL spí nějaký bezdomovec. Hlídka MP na místě kontaktovala dvaašedesátiletého bezdomovce, kterého po ověření totožnosti z prostor nemocnice vykázala.

Dne 12.01.2018 v 22:55 hod. oznámila žena z DC3, že v domě v ulici Zelená hraje příliš nahlas hudba a její děti kvůli hluku nemohou usnout. Hlídka MP kontaktovala pětatřicetiletou nájemkyni bytu, která se omluvila s tím, že uklízela celý byt a měla u toho puštěné rádio. Žena rádio ihned vypnula. Další stížnosti na hluk MP nezaznamenala.

Dne 13.01.2018 v 19:14 hod. oznámil občan z DC3, že v sousedním bytě panelového domu je asi nějaký hlasitý mejdan a jeho to ruší. Hlídka MP na místě kontaktovala sedmatřicetiletého nájemníka bytu, ze kterého byl slyšet hluk. Muž na výzvu hlídky hudbu ztlumil, strážníci jej poučili o možných následcích, pokud by se stížnosti opakovaly. O zhruba hodinu později oznámil další občan hluk na stejné adrese. Hlídka na místě záležitost vyřešila uložením pokuty. Poté již byl klid.

Dne 12.01.2018 v 07:48 hod. oznámila ostraha obchodního domu v DC3, že se po parkovišti pohybuje nějaký muž a obtěžuje zákazníky. Hlídka MP na místě kontaktovala devětadvacetiletého muže, kterého po ověření totožnosti z místa vykázala.

Zdroj: MP Děčín