Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 4.11.2017 v 10:44 hod. oznámila žena, že ve vestibulu hlavního nádraží v DC4 se nachází bezdomovec, který velmi silně zapáchá a obtěžuje kolemjdoucí. Hlídka MP zjistila, že se jedná o strážníkům dobře známého sedmdesátiletého bezdomovce. Hlídka jej z prostor nádraží vykázala.

Dne 4.11.2017 v 22:35 hod. oznámila žena z DC6, že její soused má puštěnou hlasitě hudbu a její děti nemohou spát. Na místo byla vyslána hlídka MP, která kontaktovala nájemníka bytu, ze kterého byla slyšet hlasitá hudba. Hlídka dotyčnému nařídila hudbu ztišit. Další stížnosti na hluk hlídka nezaznamenala.

Dne 3.11.2017 v 23:20 hod. oznámil občan z DC3, že z jednoho z bytů v ubytovně v ulici Zelená je slyšet hluk. Hlídka MP kontaktovala nájemnici bytu, ze kterého byla slyšet hudba. Jednalo se o jednatřicetiletou ženu z Děčína. Hlídka přestupek vyřešila uložením pokuty.

Dne 3.11.2017 v 20:10 hod. oznámil občan, že v budově hlavního nádraží v DC4 se pohybují tři bezdomovci, kteří popíjejí alkoholické nápoje a dělají kolem sebe nepořádek. Hlídka MP na místě kontaktovala trojici dobře známých bezdomovců. Strážníci přestupky vyřešili uložením pokut příkazem na místě. Bezdomovci poté pod dohledem strážníků nepořádek uklidili.

Zdroj: MP Děčín