Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 2.9.2017 v 12:30 hod. oznámila žena z DC9, že v domě zamkla zloděje. Na místo byla vyslána hlídka MP a byla vyrozuměna Policie ČR. V domě policie zadržela dva mladíky ve věku šestnáct a sedmnáct let. Jak později vyšlo najevo, oba byli na útěku z výchovného ústavu a na svědomí mají více krádeží v Děčíně. Řešení záležitosti převzala Policie ČR.

Dne 1.9.2017 v 21:15 hod. oznámila žena z DC32, že se její přítel vrátil domů v podnapilém stavu a je velmi agresívní. Na místo byla vyslána hlídka MP. Oznamovatelka uvedla, že k fyzickému napadení nedošlo, požádala ale hlídku o vykázání přítele z bytu. Hlídka záležitost vyřešila důraznou domluvou a muže z bytu vykázala.

Dne 1.9.2017 v 13:31 hod. oznámil zaměstnanec prodejny v DC4, že na pultu jim sedí bezdomovec, který obtěžuje zákazníky a odmítá odejít. Hlídka na místě kontaktovala jí dobře známého sedmdesátiletého bezdomovce a z prostor prodejny ho vykázala.

Dne 1.9.2017 v 00:08 hod. si všimla hlídka MP v ul. Prokopa Holého v DC4 vozidla, které stálo v zastávce autobusu. Za volantem seděl šedesátiletý muž z Děčína. Z jeho dechu byl cítit alkohol. Orientační dechovou zkouškou bylo naměřeno 2,7 promile. Muž se hlídce přiznal, že vozidlo pod vlivem alkoholu řídil. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si událost převzala k dořešení.

Zdroj: MP Děčín