Rubriky
Sport Zprávy

Medvědi německého soupeře z Berlína porazili

Další domácí přípravné utkání sehráli hráči Děčína s německým týmem ECC Preussen Berlín a dokázali ho zvládnout. Připsali si výhru a v úterý je čeká utkání v Bílině.

První třetina přinesla celkem rychlý hokej na obě strany, hrálo se ve vysokém tempu a hra byla takřka vyrovnaná. Na domácí straně se trefili ONDŘEJ KOPTA a PAVEL ZAJAN, hosté se prosadili jednou. Po prvním dějství tak Medvědi vedli 2:1 a měli tak slibně nakročeno k úspěchu v tomto mezinárodním duelu. Rozhodně se ale dalo předpokládat, že hosté to nezabalí a pokusí se ve druhé části s utkáním něco udělat.

Druhá třetina probíhala v podobném duchu jako ta první. Oba týmy se snažily před brankou soupeře, ale gólmani byli pozorní. Hosté se dokázali jednou prosadit, ale to i Děčínští. Ti záslouhou MARTINA ZDVOŘÁČKA stanovili stav druhé třetiny na 3:2. I před třetí částí tak šli do kabin Medvědi s jednobrankovým vedením v zádech.

Třetí třetina už žádnou branku nepřinesla. Oba gólmani už kotouč za svá záda nepustili, a tak Medvědi po dvou domácích prohrách na svém ledě dovedli zápas do vítězného konce.

HC Děčín – ECC Preussen Berlín 3:2

Vendula Zdražilová, HC Děčín