Rubriky
Zprávy

Interní ambulance děčínské nemocnice se na dopoledne uzavře

Interní ambulance v pavilonu „I“ Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Děčín, o. z., se v pondělí 28. srpna 2017 na dopoledne uzavře. Důvodem je její plánovaná rekonstrukce a s tím spojené přestěhování do jiné části pavilonu. Ošetřeni v tu dobu budou pouze akutní pacienti, které přiveze rychlá záchranná služba.

Ambulance se přemístí do 5. nadzemního podlaží pavilonu „I“, kde ve 13 hodin obnoví úplný provoz. Ambulantní ordinace zde bude během rekonstrukce ve standardním režimu, tj. nepřetržitě. Předpokládaná doba tohoto opatření je dva týdny.

Revitalizaci pavilonu „I“, kde sídlí pracoviště interních oborů, zahájila Krajská zdravotní, a. s., na začátku června. Jedna z největších investičních akcí v děčínské nemocnici za poslední roky by měla být ukončena letos v prosinci, protože předpokládaná doba prací je sedm měsíců. Předmětem realizace díla je mj. zateplení obvodového pláště budovy, výměna oken, výměna výtahů, výměna radiátorů a nová výměníková stanice. Cena dle veřejné zakázky je 27 milionů korun včetně DPH.

Zdroj: info@kzcr.eu / Magistrát města Děčín