Rubriky
Zprávy

Změna na trase linky městské autobusové dopravy č.37

Od středy 12. 7. 2017 došlo ke změně trasy linky č. 37 z důvodu uzavření viaduktu u Diany a to do 25. 8. 2017. Trasa linky č. 37 bude v době uzavírky vedena z Hlavního nádraží po Ústecké ulici do zastávky Kotva a bude zaveden výlukový jízdní řád.

Výlukový jízdní řád linky č. 37 je k dispozici na webových stránkách DPMD,a.s. ve vyhledávači linek a spojů. Je nutné nastavit platnost jízdního řádu ke 12. 7. 2017. Omezení platí od středy 12. 7. 2017 od prvního spoje a platí do pátku 25. 8. 2017 do posledního spoje na lince č. 37.

Z důvodu výstavby Vilsnické spojky je zastávka Diana směr Kotva dočasně zrušena. V opačném směru je zastávka obsluhována a je možné, že v době uzavírky bude docházet k přemisťování této zastávky.

Obsluhované zastávky:
Hlavní nádraží (stanoviště č. 1), Desta, Ferox, Alusuisse, Kovošrot, Kotva a zpět Kotva, Diana, Kovošrot, Alusuisse, Ferox, Desta a Hlavní nádraží (náhradní stanoviště pro výstup)

Neobsluhované zastávky:
Hlavní nádraží (stanoviště č. 3), Výtopny, Husitská, Bažantnice, Želenice, Kozinova, Žatecká, Želenická a Dopravní podnik.

Přímé spoje:
Spoj z Bynova zůstává v úseku Bynov – Prokopa Holého beze změny. Dále je spoj obsluhován ze zastávky Hlavní nádraží (stanoviště č. 1), Desta, Ferox, Alusuisse, Kovošrot a konečná zastávka Kotva. Zastávka Diana se neobsluhuje!!! Spoj z Bynova je ukončen v zastávce Kotva.

Spoj ze Starého Města je v úseku Staré Město – Kovošrot beze změny. Spoj ze Starého Města je ukončen v zastávce Kotva.
Spoj z Nebočad je v úseku Nebočady – Kovošrot beze změny. Spoj z Nebočad je ukončen v zastávce Kotva.
Spoje z Nemocnice jsou v úseku Nemocnice – Labské nábřeží beze změny. Dále jsou spoje obsluhovány ze zastávky Hlavní nádraží (stanoviště č. 1), Desta, Ferox, Alusuisse, Kovošrot a konečné zastávky Kotva. Zastávka Diana se neobsluhuje!!! Spoje z Nemocnice jsou ukončeny v zastávce Kotva.

Opačný směr:
Spoj v odpoledních hodinách k Nemocnici je obsluhován od zastávky Kotva přes Hlavní nádraží do zastávky Nemocnice.
Spoj v odpoledních hodinách do Nebočad je obsluhován od zastávky Kotva přes Nový most do zastávky Žerotínova a dále do Nebočad.

Další omezení:
Tento úsek bude uzavřen i pro pěší. Nebude možné uzavřený úsek projít.
Omlouváme se za případné problémy, vzniklé situací, kterou nejsme schopni ovlivnit. Děkujeme za pochopení.

Zdroj: Magistrát města Děčín