Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 11.6.2017 v 08:57 hod. oznámil občan, že na zastávce autobusu v DC1 leží nějaký muž. Hlídka MP namístě zjistila, že jde o dvacetiletého muže z Huntířova. Dotyčný byl v podnapilém stavu, neměl žádné zranění a jakoukoli další pomoc od hlídky MP odmítl. Hlídka záležitost vyřešila domluvou.

Dne 10.6.2017 v 23:45 hod. oznámil občan z DC7 rušení nočního klidu hlasitou hudbou v jednom z obytných domů. Hlídka MP na místě kontaktovala devětačtyřicetiletou ženu, která uvedla, že slaví křtiny. Za hluk se omluvila a přislíbila, že již bude klid. Hlídka věc vyřešila domluvou.

Dne 9.6.2017 v 06:16 hod. oznámila žena, že u bankomatu v DC4 spí bezdomovec. Hlídka na místě kontaktovala jí dobře známého sedmdesátiletého bezdomovce. Strážníci jej probrali a po důrazné domluvě jej z prostor banky vykázali.

Dne 9.6.2017 v 02:43 hod. oznámila žena, že v DC1 v ulici Hrnčířská se nacházejí dva opilci a je slyšet řinčení skla. Na místo byly vyslány dvě hlídky MP. Strážníci zjistili, že u jedné z provozoven je rozbitá výloha. O několik ulic dále hlídky zadržely dvojici mužů ve věku dvacet čtyři a třicet let. Oba zadržení byli pod vlivem alkoholu a k rozbití výlohy se přiznali. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení události převzala.

Zdroj: MP Děčín