Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 4.6.2017 v 03:23 hod. oznámil občan, že měl konflikt v restauraci v DC32, obsluha ho vykázala ven a nechce ho pustit zpět. Hlídka MP na místě kontaktovala podnapilého sedmadvacetiletého muže, který se choval v restauraci nevhodně a byl proto obsluhou vykázán. Hlídka MP jej poučila o nevhodnosti jeho jednání, muž si následně zavolal taxi a po důrazné domluvě strážníků z místa odjel.

Dne 4.6.2017 v 19:35 hod. oznámil muže z DC3, že se k němu do zahrady zaběhl střední hnědý pejsek s obojkem. Hlídka MP psa od oznamovatele převzala a odvezla do útulku, kde ho umístila do záchytného kotce.

Dne 3.6.2017 v 19:49 hod. oznámila žena z DC6, že má na návštěvě syna, který jí neustále nadává a nechce byt opustit. Hlídka MP na místě kontaktovala oznamovatelku a jejího třiapadesátiletého syna. Oba byli v podnapilém stavu. Hlídka je poučila, jak mají své spory řešit. Muž následně pod dohledem strážníků byt opustil.

Dne 2.6.2017 v 22:40 hod. oznámila žena z DC3, že před tamní restaurací je hluk. Hlídka MP, která se na místo dostavila, kontaktovala 4 osoby, které postávaly před restaurací a kouřily. Hlídka je poučila o možném rušení nočního klidu a případných následcích. Záležitost strážníci vyřešili domluvou.

Zdroj: MP Děčín