Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 19.3.2017 v 00:55 hod. oznámil občan, že kousek od restaurace v DC5 nějaký muž vyhazuje věci z kontejneru na hadry. Na místo byla vyslána hlídka MP, která kontaktovala strážníkům dobře známého dvaačtyřicetiletého bezdomovce. Hlídka mu nařídila nepořádek uklidit. Strážníci vše zadokumentovali a předali k dořešení příslušnému správnímu orgánu.

Dne 19.3.2017 v 00:40 hod. oznámil občan z DC32 rušení nočního klidu hlasitou hudbou z jednoho z bytů v panelovém domě. Hlídka kontaktovala uživatele bytu, ze kterého byl slyšet hluk. Jednalo se o pětadvacetiletého muže z Děčína. Dotyčný uvedl, že slavil narozeniny. Hudbu ihned vypnul a za hluk se omluvil. Hlídka záležitost vyřešila domluvou.

Dne 17.3.2017 v 20:15 hod. požádala dispečerka záchranné služby o vyslání hlídky MP k hlavnímu vlakovému nádraží, kde má dle oznámení ležet nějaký muž. Hlídka MP na místě kontaktovala opilého jednašedesátiletého muže, který pro opilost nemohl vstát. Hlídka mu přivolala záchrannou službu, která muže převezla do nemocnice.

Dne 17.3.2017 v 18:50 hod. oznámila žena z DC9, že její bývalý přítel jí neustále obtěžuje boucháním na okno a psaním SMS. Záležitost údajně již několikrát řešila Policie ČR. Ještě před příjezdem hlídky stačil muž z místa odejít. Hlídka ženu poučila o dalším postupu. Žena uvedla, že si vše rozmyslí a následující den případně půjde podat trestní oznámení.

Zdroj: MP Děčín