Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dne 26.2.2017 v 00:05 hod. oznámil občan, že byl na Kamenické ulici v DC2 napaden nějakým mužem, který mu navíc poškodil jízdní kolo. Na místo byla vyslaná hlídka MP, která zjistila, že údajným útočníkem je dvaatřicetiletý muž z Děčína. Hlídka podezřelého zadržela a na místo přivolala hlídku Policie ČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 26.2.2017 v 21:10 hod. oznámil občan, že jede z DC3 na DC31 a nad železničním přejezdem jde nějaká opilá žena, která se motá do silnice, což je nebezpečné. Hlídka MP na místě přistihla opilou padesátiletou ženu z Děčína. Ta uvedla, že je na cestě ze společenské akce, kde mírně přebrala. S ohledem na možné ohrožení hlídka ženu dopravila do nedalekého místa bydliště. Záležitost strážníci vyřešili domluvou.

Dne 25.2.2017 v 11:50 hod. oznámila obsluha baru v DC1, že má problém s třemi podnapilými hosty, kterým odmítla nalít alkohol. Na místo byla vyslána hlídka MP, která z restaurace vykázala opilou trojici hostů ve věku dvacet pět až třicet pět let. Záležitost strážníci vyřešili domluvou.

Dne 24.2.2017 v 22:49 hod. oznámila obsluha baru v DC9, že jeden z hostů jí odmítá zaplatit útratu a dále dodala, že se vzájemně začalo napadat několik hostů. Na místo byly vyslány hlídky MP a byla vyrozuměna PČR, která na místo taktéž vyslala svou hlídku. Na místě hlídky zjistily, že jednačtyřicetiletý muž odmítal zaplatit útratu a snažil se z provozovny odejít, v čemž mu zabránilo několik dalších hostů. Dotyčný za přítomnosti hlídek MP a PČR vše zaplatil a poté byl z provozovny vykázán.

Zdroj: MP Děčín