Rubriky
Sport Zprávy

Medvědi míří do Klášterce

Dalším kolem pokračuje ve středu 8. 2. 2017 druhá hokejová liga a hokejisté Děčína zajíždějí na led svého tradičního soupeře, a sice do Klášterce nad Ohří.

Hráči Děčína v sobotu utnuli čtyřzápasovou proherní šňůru, když doma dokázali porazit Řisuty 5:1. V tabulce jsou na osmém místě a připsali si čtyřicet bodů. Stále tak mají šanci v případě zisku dalších bodů poskočit o nějaký ten stupínek výše, aby do play-off šli z lepší pozice nebo naopak aby si minimálně udrželi postupové naděje. Na paty jim totiž dýchá Bílina, která má o deset bodů méně, ale ještě rozhodně o vyřazovací boje zabojuje.

Klášterečtí jsou na tom lépe. Jsou na pátém místě se ziskem jednapadesáti bodů a letošní sezóna jim zatím vychází velmi dobře. I oni mají šanci poskočit výše a hlavně mají Medvědům co vracet. V letošní sezóně je totiž ještě ani jednou nedokázali porazit. Všechny tři duely skončily ve prospěch Děčína, který tedy zatím získal proti svému tradičnímu rivalovi plný počet bodů. Nejzajímavější výsledek mezi oběma týmy se zrodil v listopadu, kdy v pořádné přestřelce vyhrál Děčín 10:8. Jak to dopadne v posledním vzájemném měření sil, potvrdí Medvědi proti Klášterci letošní formu, nebo naopak domácí si připíši alespoň jeden čestný úspěch? To nám napoví až samotné utkání.

Zápas na kláštereckém zimním stadionu začíná ve středu 8. 2. 2017 v 18. hodin.

Online přenos: HC Klášterec nad Ohří – HC Děčín

Vendula Zdražilová, HC Děčín