Rubriky
Sport Zprávy

Medvědi zajíždějí na pražskou kobru

Základní část druhé hokejové ligy pomalu finišuje a Medvědi tak mají v posledních dnech opravdu napilno. Už tuto středu zajíždějí do Prahy, kde se utkají s místní Kobrou, která je lídrem ve skupině Západ.

Hráči Děčína o uplynulém víkendu hráli doma s Klatovy, se kterými měli v letošní sezóně lepší bilanci. Jenže doma s Klatovy nebodovali, prohráli 1:4 a západočeský celek se tak na ledě Děčína radoval z výhry po dlouhých šesti letech. Prolomil tak svou černou sérii a zároveň srovnal stav utkání v základní části na 2:2. Medvědi tak mají na svém kontě šestatřicet bodů a v tabulce jsou na osmém místě.

Kobra je na tom mnohem lépe, je první, dosud si připsala osmapadesát bodů a potvrzuje tak, že poslední roky patří ke špičce druhé hokejové ligy. V posledním odehraném utkání si smlsla na Sokolovu, který porazila na jeho ledě 8:4. A dnes ve svém teritoriu budou chtít hráči pražského celku být znovu stoprocentní a nebudou se chtít o body s Děčínem dělit. Uvidíme, jak tento souboj nakonec dopadne.

Vzájemná utkání z letošní sezóny hovoří jasně pro Kobru, která třikrát zvítězila – 4:1, 5:4 a 6:3. Medvědi tak mají velkou motivaci tři předchozí neúspěchy odčinit, ale sami dobře vědí, že na ledě Kobry to nebude nic jednoduchého.

Utkání na pražské Kobře začíná ve středu 25. 1. 2017 v 18. hodin.

Online přenos zde: HC Kobra Praha – HC Děčín

Vendula Zdražilová, HC Děčín