Rubriky
Sport Zprávy

Ve sváteční den míří Medvědi k severočeskému derby do Klášterce

klasterecNa led svého tradičního rivala zajíždějí hokejisté Děčína ve čtvrtek 17. 11. 2016, tedy v den státního svátku, a sice do Klášterce nad Ohří, kde sehrají už patnácté kolo druhé hokejové ligy.

V minulém kole si Děčínští vyšlápli na lídra druholigové tabulky, podruhé v sezóně totiž dokázali porazit Řisuty, tentokráte to ale bylo za plný počet bodů. Medvědi jsou v tabulce na sedmém místě s osmnácti body a nabuzeni výhrou nad silnými Buldoky tak pojedou do Klášterce s cílem získat nějaké ty body. Nebude to ale žádná procházka růžovým sadem, byť první vzájemné měření sil dopadlo lépe pro Děčín, který doma zvítězil 4:2.

Klášterečtí totiž na ledě Sokolova doslova řádili a domácí Baník to odnesl těžkým debaklem, když prohrál vysoko 0:11. Hokejisté Klášterce jsou pátí a nasbírali dosud dvaadvacet bodů. Výhra v Sokolově je určitě navnadila i na severočeské derby s Děčínem a na svém ledě budou chtít rozhodně bodovat a odčinit tak první vzájemný duel, který skončil, jak už bylo zmíněno, ve prospěch Děčína. Jak to nakonec celé dopadne, nám napoví až samotné utkání.

To na kláštereckém zimním stadionu začíná ve čtvrtek 17. 11. 2016 v 18. hodin.

Online přenos: HC Klášterec nad Ohří – HC Děčín

Vendula Zdražilová, HC Děčín