Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 12.11.2016 v 16:15 hod. oznámila ochranka prodejny v DC4, že v provozovně zadrželi zloděje, který je značně agresivní. Hlídka MP na místě zjistila, že strážníkům dobře známý devětatřicetiletý muž ukradl potraviny a několik lahví s lihovinami, Po zadržení začal ochranku verbálně napadat. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 12.11.2016 v 23:16 hod. oznámila žena z DC3, že na autobusové zastávce v ulici Litoměřická spí nějaký muž. Na místo byla vyslána hlídka MP. Hlídka dotyčného vzbudila a zjistila, že se jednalo o dvaapadesátiletého muže, který byl silně podnapilý. Muž žádné viditelné zranění neměl, ošetření nebo jinou pomoc od hlídky MP odmítl. Hlídka mu pomohla na nohy a dohlédla na jeho odchod do místa bydliště.

Dne 12.11.2016 v 14:30 hod. oznámil občan, že v DC3 leží na ulici nějaký muž. Hlídka MP na místě kontaktovala strážníkům dobře známého padesátiletého muže, který popíjel alkohol na veřejnosti v rozporu s vyhláškou města. Hlídka mu uložila blokovou pokutu a z místa jej vykázala.

Dne 11.11.2016 v 00:25 si hlídka MP všimla v Tyršově ulici v DC1 mladíka, který vyšel ven z jedné z provozoven a bezdůvodně rušil noční klid křikem. Na výzvy hlídky, aby svého jednání zanechal, nereagoval a začal být velmi agresivní. Hlídka proti němu použila donucovací prostředky a předvedla jej na PČR, kde byla zjištěna jeho totožnost. Jednalo se o teprve osmnáctiletého mladíka z Děčína. Hlídka o události sepsala úřední záznam. Přestupek bude následně řešit správní orgán magistrátu.

Zdroj: MP Děčín