Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp_decin_straynici_alesoDne 5.11.2016 v 8:10 hod. oznámila žena, že v DC6 ji obtěžuje u její zahradní chatky nějaký opilý muž. Hlídka MP na místě kontaktovala strážníkům dobře známého opilého sedmatřicetiletého bezdomovce. Hlídka muže po důrazné domluvě z místa vykázala.

Dne 4.11.2016 v 16:40 hod. požádala záchranná služba o spolupráci s hlídkou MP při přepravě opilého agresivního pacienta z DC32 do nemocnice. Hlídka MP na místě zjistila, že problémovým pacientem je třiatřicetiletý muž z Děčína. Dotyčný trpí cukrovkou a navíc vypil příliš mnoho alkoholu. Hlídka po celou dobu ošetření a během transportu zdravotníkům asistovala, aby nedošlo ke zranění pacienta nebo zdravotníků.

Dne 4.11.2016 v 10:45 hod. oznámila žena z DC2, že jí její bývalý přítel vykopl vchodové dveře do bytu napadl jí a jejího současného přítele. Hlídka MP na místě zastihla strážníkům známého jednačtyřicetiletého útočníka, kterého zadržela. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 4.11.2016 v 9:50 hod. oznámila žena z DC32, že jí napadá její přítel. Hlídka MP na místě kontaktovala oznamovatelku, která uvedla, že její druh jí dal facku. Žena neměla viditelné zranění a lékařskou pomoc odmítla. Hlídka MP ji poučila, jak postupovat, pokud bude chtít podat trestní oznámení.

Zdroj: MP Děčín