Rubriky
Kultura Turisti Zprávy

Turistický pas města Děčín

turisticky-pasVíce zážitků za méně peněz! Turistický pas města Děčín mohou zájemci zakoupit za 30 Kč v obou informačních centrech a ve vybraných zařízeních.

Platnost pasu je až do května 2017.
Například V TaoCafe dostanete ke každému objednanému nápoji kávu za poloviční cenu. V Cukrárně Kamélii dostanete 15% na celý sladký nákup. 20% slevu na vstupném do ZOO. V Hopsáriu hopsání pro jednoho dospělého zdarma. V Lázeňské kavárně druhou kávu zdarma. 10% sleva na veškeré zboží v Kur sportu atd. A to se vyplatí! :)

Všechny subjekty v turistickém pase:
Půjčovna lodí www.zahranice.com, Jiří Ondečko – Pekařství u Onďase, Společenský dům Střelnice Děčín , Sportovní centrum Děčín, Hostel Děčín , Cukrárna Kamélie, Hotel a restaurace Kocanda, Zážitkový areál U Kocánka, Zámek Děčín, CAFÉ-RESTAURANT FJ1 Děčín, Zoo Děčín – Pastýřská stěna, p.o., TAOSHOP-TAOCAFE, Penzion a Restaurace Pod Rozhlednou , Labská plavební společnost, Cyklopujcovna.com, CK Enthusia, Kemp Děčín, Aquapark Děčín, Hotel Formule, Hotel Česká Koruna, Zámecká kavárna, Mezi domy polévkárna , Lázeňská Kavárna , Čokoláda Jordán, Prodejna KUR Sport Děčín, Hajja Caffé OC Pivovar, Hopsárium OC Pivovar, Pivovarská restaurace Kapitán OC Pivovar

Zdroj: www.idecin.cz