Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp_decin_straynici_alesoDne 22.10.2016 v 14:35 hod. požádala záchranná služba o prověření oznámení, že před restaurací v DC1 sedí muž v podnapilém stavu. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jednalo o devětatřicetiletého muže z Děčína. Muž se pokoušel vstávat, což se mu vzhledem k opilosti příliš nedařilo. Hlídka muži pomohla na nohy a dohlédla na jeho bezpečný odchod do místa bydliště. Záležitost hlídka vyřešila domluvou.

Dne 23.10.2016 v 14:52 hod. oznámila žena, že v DC27 v ulici Kosmonautů se zatepluje panelový dům a nějaké děti pomocí klacků poškozují složený polystyren. Hlídka MP na místě zjistila, že polystyren u panelového domu rozhazovali dva devítiletí chlapci. Hlídka je odvedla do místa bydliště, kdy je předala přítomným rodinným příslušníkům.

Dne 22.10.2016 v 17:20 hod. oznámil občan, že v DC1 jezdí nějací kluci na skateboardech a dělají značný hluk. Hlídka na místě zastihla pětici mladíků ve věku kolem sedmnácti let, které z místa po domluvě vykázala.

Dne 21.10.2016 v 23:25 hod. požádala PČR o spolupráci – prověření oznámení občana z DC32, kterému měl někdo vyhrožovat v tamní restauraci. Na místo byla vyslána hlídka MP. Hlídka kontaktovala devětapadesátiletého oznamovatele, který se v restauraci pohádal s jiným mužem, přičemž příčinou sporu byla jedna z přítomných žen. Hlídka situaci uklidnila a s ohledem na to, že nikdo nechtěl záležitost řešit oznámením na PČR, záležitost ukončila důraznou domluvou a dohlédla na odchod přítomných do místa bydliště.

Zdroj: MP Děčín