Rubriky
Zprávy

Policie České republiky hledá muže spojené s loupeží v Rybništi !

viewimageRumburští policisté pracují od poloviny letošního září na případu loupežného přepadení, k němuž mělo dojít 14. září 2016 v době od 12.25 do 12.50 hodin v katastru obce Rybniště. Oznámenou událost šetří s ohledem na zločin loupeže, těžkého ublížení na zdraví a přečin poškození cizí věci. Dva neznámí pachatelé fyzicky a za pomoci basebalových pálek napadli muže, jenž v tu dobu prováděl v bagru zn. Komatsu úpravu lesní cyklostezky. Muž si ze střetu se dvěma neznámými muži odnesl zranění a současně přišel jejich rukou i o dva mobilní telefony zn. Samsung a Evo Veo.

Policisté žádají případné svědky zářijového incidentu o poskytnutí informací, které by mohly pomoci k dopadení hledaných mužů. K popisu můžeme uvést :

Muž č.1 : plešatý, bílé pleti, věk do 40ti let, výška postavy cca 190 cm, atletické postavy, hovořil česky, bez přízvuku nebo vady řeči, bez zvláštních znamení, oblečen do volného černého trika s krátkým rukávem, kraťasy černé barvy, popis obuvi není znám, v ruce měl modrou baseballovou pálku.

Muž č.2: menší postavy, výška max. 170 cm, na hlavě kukla tmavé barvy s otvory pouze pro oči, nápadně hodně oblečený do tmavé mikiny, přes mikinu ještě maskáčová vesta, kalhoty ani obuv si nevšimnul, v ruce mel baseballovou pálku (zřejmě tmavě hnědé barvy)

V případě, že jste se stali svědky popsané události či znáte osoby odpovídající popisu hledaných a jste ochotni policistům poskytnout své svědectví, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím tísňové linky 158, případně na nejbližší policejní služebně. Cenné informace můžete poskytnout také prostřednictvím e-mailové adresy : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz.

Za případnou pomoc děkujeme!

Děčín, 17. října 2016
nprap. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín