Rubriky
Zprávy

Zpravodajství Policie České republiky

policie_alesoJe bez kola
VARNSDORF – Na varnsdorfské policisty se v pondělí šestadvacátého září obrátil majitel jízdního horského kola. Na chvilku si odskočil do prodejny v Národní ulici ve Varnsdorfu. Když se na místo po chvilce vrátil, černý MaxBike už nenašel. Jeho zmizením utrpěl škodu ve výši dvanácti tisíc českých korun. Policisté pondělní oznámení začali prověřovat s ohledem na přečin krádeže.

S pilou v rukou
KRÁSNÁ LÍPA – Na dvojici podnikavců se v pondělí v noci šestadvacátého září letošního roku zaměřila policejní hlídka z Krásné Lípy. Na krásnolipském pozemku nedaleko železničního viaduktu se pohybovala dvojice mužů, kteří s motorovou pilou opracovávali pokácené kmeny stromů. Tamní policisté v současné chvíli jejich noční úsilí prověřují s ohledem na přečin krádeže.

Kdo tady byl?!

ŠLUKNOV – V pondělí 26. září letošního roku kontaktovali šluknovské policisty zástupci místní společnosti z Farní ulice. Jejich uzamčenou kancelář pravděpodobně navštívil nevítaný návštěvník, jenž si s sebou odnesl elektroniku v celkové hodnotě devíti tisíc osm set českých korun. Kromě notebooku, fotoaparátu a externího disku postrádají také cenná data. Případ skončil pod jejich drobnohledem s ohledem na přečin krádeže.

Peněženku nenašla

DĚČÍN – Podmokelští policisté pracují od pondělního večera šestadvacátého září letošního roku na oznámení děčínské seniorky, jež zavítala do obchodu v Ústecké ulici v Děčíně. Během nakupování přišla o svou peněženku včetně dokladů a finanční hotovosti, což jí značně znepříjemnilo začátek týdne. Ztráty se pohybují na hranici 1.200,- Kč. Kromě starostí v tuto chvíli čelí i policejnímu prověřování možného přečinu krádeže…

Udělal jí nový „kabát“

DĚČÍN – Dvaadvacetiletý mladík od šestadvacátého září letošního roku čelí sdělení podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci, ke kterému ho přivedla událost z konce letošního června. Na budově v Řetězové ulici v Děčíně se v noci z 20. na 21. června objevily zelené a černé obrazce různých velikostí. Majitel nemovitosti nevítaný zásah komentoval vyjádřením o škodě ve výši tří tisíc českých korun. Samozvaný umělec může přijít až o rok pobytu na svobodě.

Děčín, 27. září 2016
nprap. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín