Rubriky
Sport Zprávy

Závěr triatlonové sezony v podání Triade Děčín

triadeO  víkendu 10 – 11. září se závodníci Triade Děčín úspěšně představili na dvou akcích a ukončili tak velmi úspěšně sezonu 2016.

V sobotu se na Máchově jezeře konal prestižní terénní triatlon, kde nastoupili na startovní čáru členové oddílu Triade Děčín. Velký úspěch zaznamenali juniorští závodníci v několika kategoriích. Na 2. místě se umístil Marek Peterka. Je to dobrý příslib pro další léta Děčínského triatlonu.

V kategorii dospělých potvrdila svou formu Jitka Jirušová a obsadila 3. místo. Ve velké konkurenci 300 triatletů se prosadili veteráni jako Michal Košik , Jan Kotva, Petr Rouček, Pavel Rouček a Marek Peterka, který získal 3 respektive 2. místo ve své kategorii.

V neděli byla zakončena letošní závodní sezona polovičním Ironmanem v Doksech  s účastí Daniely Peškové, který v minulém týdnu vyhrála celkově na triatlonu v Teplicích  a na půlce jí jen těsně uniklo pódiové umístění.

Všem patří gratulace a poděkováni za vzornou reprezentaci města Děčín.

Zároveň  Triade Děčín předalo šek nadaci Tomáše Slavaty na pomoc handicapovaným dětem.

Na závěr bychom chtěli upozornit na akci 16. 10. 2016 WINTERMAN – mezinárodní extrémní triatlon na Ironmanských  distancích, který bude startovat v našem městě Děčín již podruhé a finišovat na Libereckém Ještědu, info na : http://www.czxtri.com/about-race/ .

Triade Děčín