Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 19.6.2016 v 09:46 hod. oznámila žena, že v domě v DC32 leží na chodbě nějaký muž. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na chodbě nalezla strážníkům známého šestatřicetiletého muže, který byl pod vlivem alkoholu nebo jiných látek. Jelikož muž na žádné podněty hlídky nereagoval, byla na místo přivolána záchranná služba, která dotyčného odvezla na vyšetření.

Dne 18.6.2016 v 12:50 hod. kontaktovala hlídku MP v DC32 osmadvacetiletá žena, která uvedla, že její přítel jí včera fyzicky napadl a dnes jí opět vyhrožuje fyzickým násilím. Hlídce muž odmítl prokázat totožnost, proto jej strážníci předvedli na PČR, kde byla jeho totožnost ověřena. Během ověřování vyšlo najevo, že jde o občana Ukrajiny, který má propadlé povolení k pobytu. Řešení záležitost i převzala cizinecká policie.

Dne 18.6.2016 v 10:37 hod. oznámil občan, že v DC2 v ulici Dvořákova se nacházejí nějací muži, kteří vytahují papír z modrého plastového kontejneru na tříděný odpad a nakládají jej do připraveného vozidla. Hlídka dotyčné zadržela a zjistila jejich totožnost. Jednalo se o muže ve věku devatenáct až čtyřicet dva let z Ústí nad Labem. Muži papír z vozidla vyložili a vrátili jej zpět do kontejneru. Přestupky vyřešila hlídka na místě uložením blokových pokut.

Dne 18.6.2016 v 08:20 hod. oznámil občan, že ve vestibulu vlakového nádraží v DC4 se nachází bezdomovec, který velmi silně zapáchá. Strážníci jim dobře známého osmašedesátiletého bezdomovce z prostor nádraží vykázali. Záležitost hlídka vyřešila domluvou.

Zdroj: MP Děčín