Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp_decin_alesoDne 7.5.2016 v 17:05 hod. oznámil občan, že po oblouku Tyršova mostu se pohybují nějací tři mladíci. Na místo byla vyslána hlídka MP, která ztotožnila trojici mladíků ve věku dvacet čtyři let. Hlídka s nimi přestupky vyřešila na místě v blokovém řízení a poučila je o nebezpečnosti jejich počínání.

Dne 7.5.2016 v 15:25 hod. si všimla hlídka MP v DC3 podezřelého vozidla zn. Renault se dvěma mladíky. Hlídka vozidlo pomocí výstražného zařízení zastavila. Za volantem seděl osmnáctiletý mladík z Děčína. Řidič přiznal, že nevlastní řidičský průkaz a neměl ani žádné jiné doklady od vozidla. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 7.5. v 13:10 hod. oznámila ostraha prodejny v DC4, že mají před prodejnou muže v podnapilém stavu, který močil na bankomat. Hlídka dotyčného na místě zadržela. Jednalo se o šestapadesátiletého muže z Děčína. Hlídka jej z místa vykázala a za jeho jednání mu uložila blokovou pokutu.

Dne 5.5.2016 v 19:40 hod. oznámil občan, že nějaký opilec v ul. Pohraniční řve a poráží popelnice. Na místo byla vyslána hlídka MP. Hlídka na místě mladíka vyzvala k prokázání totožnosti, na což dotyčný reagoval nevybíravými výrazy a dal se na útěk. Strážníci dotyčného po krátkém pronásledování dostihli. Mladík se zadržení velmi aktivně bránil, proto strážníci použili donucovací prostředky a služební pouta. Zadrženého hlídka převezla na obvodní oddělení PČR, kde byla zjištěna jeho totožnost. Jednalo se o čtyřiadvacetiletého mladíka z Děčína. Řešení záležitosti převzala Policie ČR.

Zdroj: MP Děčín