Rubriky
Zprávy

Zpravodajství Policie České republiky

policie_alesoOvce utekly
RUMBURK – Poničení ohrady ve Starých Křečanech prověřují od pětadvacátého března letošního roku policisté z Rumburku. Díky sedmi vytrhaným kůlům a poničením elektrického ohradníku z ohrady utekly ovce. Škoda se pohybuje na hranici sedmi tisíc českých korun. Případ policisté šetří s ohledem na přečin krádeže.

Chybí mu televizor
RUMBURK – Majitel rekreační chalupy v Brtníkách přivolal do své chalupy na Rumbursku místní policisty. Během letošního března zřejmě nemovitost navštívil nevítaný host, jenž po sobě zanechal stopy po násilném vniknutí. Navíc z interiéru zmizela LCD televize v hodnotě několika tisíců českých korun. Na místo vyjel také policejní psovod se služebním psem a propátrávali okolí. Případ možného přečinu krádeže a porušování domovní svobody šetří policisté z Rumburku.

Potyčka před hospodou
DĚČÍN – Děčínští policisté v těchto dnech prověřují sobotní potyčku před restaurací na Starém Městě v Děčíně, kde si půl hodiny před půlnocí „vjeli do vlasů“ dva muži. Jeden z nich si ze střetu odnesl zranění. Jelikož se vše odehrálo na veřejně přístupném místě, událost ze šestadvacátého března letošního roku prověřují s ohledem na přečin výtržnictví.

Odstavené auto v Jánské

ČESKÁ KAMENICE – Šestadvacátého března letošního roku krátce po čtrnácté hodině bylo v Jánské na odstavné ploše nalezeno osobní vozidlo zn. Lexus. Jak se později ukázalo, vůz s mezinárodními registračními značkami byl v mezinárodní databázi odcizených vozů již od poloviny letošního ledna. Policejní pátrač společně se svými kolegy vyrozuměl vyhlašující stát a auto zajistila spolupracující odtahová služba. Majitele určitě nález vozu potěší …

Nepříjemné zjištění
DĚČÍN – Po věcech z garáže na Starém Městě v Děčíně se v pondělí sedmadvacátého března letošního roku začal shánet jejich majitel. Při své návštěvě garáže si všiml násilného vniknutí a poničených vrat. Z uskladněných věcí zmizela motorová pila s příslušenstvím v hodnotě šesti tisíc českých korun. Na ohlášené nepříjemnosti začali pracovat policisté z Děčína s ohledem na přečin krádeže.

Telefon už nenašel
DĚČÍN – Využívejte trezory v plavecké hale. Ochráníte tak své cennosti před krádeží. Bývají na viditelných místech a bez klíčku se do nich jen tak někdo nedostane. Při návštěvě děčínské plavecké haly utržil patnácti tisícovou ztrátu mladý sportovec. Na velikonoční pondělí si při pobytu v plavecké hale odložil do šatní skříňky svůj mobilní telefon zn. Samsung Galaxy S6. Stačilo pět minut a už se s ním neshledal … Případ možného přečinu krádeže prověřují policisté z děčínského oddělení.

Děčín, 30. března 2016
nprap. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín