Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp_decin_straynici_alesoDne 25.4.2016 v 23:35 hod. oznámil správce ubytovny v ul. Teplická, že na dvorku před budovou ubytovny leží nějaký podnapilý muž, který na ubytovně nebydlí, řve a nechce odejít. Hlídka MP na místě zjistila, že se jedná o známého dvaapadesátiletého bezdomovce. Hlídka jej vyvedla na ulici a z místa jej po důrazné domluvě vykázala.

Dne 22.4.2016 v 20:45 hod. oznámil občan, že na Masarykově náměstí v DC1 naproti levným potravinám je chlap, který vyhrožuje ženě. Hlídka MP uvedenou dvojici kontaktovala v ul. Hudečkova. Jednalo se o dvaačtyřicetiletého muže a pětadvacetiletou ženu. Oba uvedli, že se před časem rozešli, přičemž muž rozchod nějak nezvládl a při pokusu o usmíření se choval k ženě hrubě. Hlídka jeho jednání vyřešila uložením blokové pokuty a dohlédla na bezpečný odchod obou do místa bydliště.

Dne 22.4.2016 v 19:10 hod. oznámili zaměstnanci restaurace v DC3, že před vchodem leží opilý muž. Hlídka MP na místě kontaktovala opilého padesátiletého muže. Strážníkům se podařilo v okolí najít jeho přítelkyni, která se na místo dostavila a odvedla jej domů. Záležitost hlídka vyřešila domluvou.

Dne 22.4.2016 v 02:10 hod. oznámil občan, že po ul. Tyršova v DC1 jde opilec, který povalil kovové zábrany. Hlídka MP na místě kontaktovala muže, který odmítl prokázat totožnost a neustále uváděl falešné jméno. Hlídkou MP byl proto předveden na PČR, kde se zjistilo, že se jednalo jednadvacetiletého muže z Děčína. Hlídka pak dotyčnému uložila pokutu za neuposlechnutí výzvy úřední osoby.

Zdroj: MP Děčín