Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 3.4.2016 v 04:30 hod. si hlídka MP při kontrolní činnosti v DC1 všimla muže, který vytahoval elektroodpad ze sběrné nádoby. Jednalo se o třicetiletého muže z Děčína. Po vyřešení záležitosti hlídka nastoupila do služebního vozidla a chtěla z místa odjet. Muž v tu chvíli přistoupil k zadní části vozu a hodil své horské kolo, které měl opodál opřené, na zadní část služebního vozidla. Hlídka muže ihned zpacifikovala použitím donucovacích prostředků a předala jej přivolané hlídce Policie ČR.

Dne 2.4.2016 v 04:20 hod. oznámila žena, že před restaurací v DC32 je skupinka několika lidí, kteří se napadají. Na místo byly vyslány motorizované hlídky MP a byla vyrozuměna PČR. Strážníci zjistili, že došlo ke strkanici mezi dvěma muži ve věku dvacet tři a třicet let. Nikdo z přítomných neměl žádné zranění a nikdo nechtěl podat trestní oznámení. Hlídka situaci na místě zklidnila a dohlédla na bezpečný odchod všech zúčastněných.

Dne 1.4.2016 v 16:10 hod. oznámila ostraha obchodu v DC4, že zadržela osobu podezřelou z krádeže. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že dvojice mladých lidí ukradla několik kusů čokolád. Po konzultaci s PČR hlídka oba zadržené převezla na obvodní oddělení PČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 1.4.2016 v 12:50 hod. oznámila žena, že je právě na zahrádce v DC2 a jejich soused je napadá a vyhrožuje jim. Na místo byla vyslána hlídka MP, která kontaktovala oznamovatele a údajného agresora. Ten se okamžitě nejdříve slovně a poté i fyzicky pustil i do strážníků. Ti muže ihned zpacifikovali a na místo přivolali hlídku Policie ČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Zdroj: MP Děčín