Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 19.3.2016 v 20:35 hod. oznámil občan, že v DC6 vidí nějaké mladíky, kteří rozbíjejí sklo u budovy skladu pod základní školou. Na místo byla vyslána hlídka MP, která u skladu zadržela tři mladíky ve věku patnáct let. Mladíci hlídce MP sdělili, že se chtěli podívat co v budově je a k rozbité skleněné tabuli se přiznali. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si následně celou záležitost převzala k dalšímu šetření.

Dne 20.3.2016 v 21:42 hod. oznámil občan, že v ul. J. z Poděbrad v DC6 se někdo pere. Hlídka MP na místě kontaktovala podnapilou šestadvacetiletou ženu, která svým chováním vzbudila veřejné pohoršení. Hlídka záležitost vyřešila uložením blokové pokuty a ženu z místa vykázala.

Dne 19.3.2016 v 02:05 hod. oznámil občan velkou bitku v restauraci v DC2. Na místo byla okamžitě vyslána hlídka MP a byla vyrozuměna PČR. Hlídka MP dorazila na místo zároveň s hlídkami PČR. Podle svědků došlo k vzájemnému napadení pěti osob, z nichž jedna si chtěla podat trestní oznámení. Záležitost si převzala k dořešení hlídka PČR.

Dne 18.3.2016 v 19:15 hod. oznámil občan napadení přítelkyně jejím otcem na Kamenické ulici v DC2. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že podnapilý čtyřiačtyřicetiletý muž fyzicky napadl svou manželku a devatenáctiletou dceru. Ženy odmítly lékařské ošetření, ale chtěly si podat trestní oznámení. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení události převzala.

Dne 18.3.2016 v 14:30 hod. oznámili zaměstnanci obchodního domu v DC3, že v hale se válí nějaký opilý bezdomovec. Hlídka MP na místě kontaktovala strážníkům dobře známého devětačtyřicetiletého muže, který spal na zemi se staženými kalhotami a všude kolem něj byl hrozný nepořádek. Muž po sobě pod dohledem strážníků vše uklidil. Záležitost řešila hlídka uložením blokové pokuty a muže z budovy vykázala.

Dne 18.3.2016 v 02:00 hod. zaznamenala obsluha kamerového systému MP v DC32 dva muže, kteří se přehrabovali v kontejneru na elektroodpad a kontejner poté převrátili. Hlídka MP oba muže na místě zadržela. Jedním z nich by hledaný osmatřicetiletý muž z Teplic. Druhý muž u sebe neměl žádný doklad totožnosti. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která zjistila jeho totožnost. Jednalo se o dvaatřicetiletého muže z Mladé Boleslavi. Hlídka PČR si hledaného převzala k dalším úkonům. Přestupek hlídka MP vyřešila uložením blokové pokuty.

Zdroj: MP Děčín