Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp_decin_straynici_alesoDne 13.3.2016 v 19:00 hod. oznámila ostraha obchodního domu v DC5, že u vchodu do budovy jsou nějací bezdomovci, kteří obtěžují zákazníky. Hlídka MP na místě kontaktovala dva muže ve věku třicet čtyři a čtyřicet devět let. Strážníci oběma domluvili a z místa oba bezdomovce vykázali.

Dne 12.3.2016 v 19:40 hod. oznámila žena, že v ul. Slezská v DC6 leží na zemi u zastávky MHD nějaký opilý muž. Hlídka MP na místě kontaktovala osmašedesátiletého muže, který byl pod vlivem alkoholu. Hlídka jej odvedla domů, kde si ho převzala jeho manželka. Hlídka záležitost vyřešila domluvou.

Dne 12.3.2016 v 07:15 hod. oznámil muž, že u odbočky na Škrabky se po silnici motá nějaký opilec. Hlídka MP zjistila, že muž leží uprostřed vozovky, odmítá se zvednout a odejít. Hlídka jej za pomoci donucovacích prostředků z komunikace odvedla. Muž ale odmítal předložit doklad totožnosti, proto byl předveden PČR, která řešení záležitosti převzala.

Dne 11.3.2016 v 22:55 hod. oznámila žena z DC32, že její soused přišel domů podnapilý, pouští si hudbu a zpívá do toho. Když ho byla napomenout, nedbá na to a pokračuje v rušení. Na místo byla vyslána hlídka MP, která oznámení potvrdila. Proto kontaktovala podnapilého třiačtyřicetiletého muže, kterému za rušení nočního klidu uložila blokovou pokutu. V bytě byla přítomna i jeho přítelkyně, která slíbila, že dohlédne, aby už šel spát a byl klid. Hlídka na místě setrvala ještě cca půl hodiny, z bytu už se ale žádný hluk neozýval.

Dne 11.3.2016 v 05:10 hod. oznámil občan, že v Přímé ulici v DC32 se asi perou nějací feťáci, je tam slyšet hrozný rámus. Hlídka MP, která se na místo dostavila, kontaktovala šestačtyřicetiletého muže, který sdělil, že ve sklepě chytil zloděje, který měl na sobě jeho bundu a u dveří připravené další věci. Zadrženým byl šestadvacetiletý muž z Děčína. Na místo se rovněž dostavila hlídka PČR, která řešení záležitosti převzala.


Zdroj: MP Děčín