Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mpdecin_alesoDne 28.2.2016 v 13:15 hod. oznámila pracovnice obchodního domu v DC3, že se jim na WC zdržuje bezdomovec, který otravuje nakupující a nechce objekt opustit. Na místo byla vyslána hlídka MP, která z prostor obchodního domu vykázala dva bezdomovce. Záležitost hlídka řešila důraznou domluvou.

Dne 28.2.2016 v 00:05 hod. oznámil občan, že na zastávce MHD u obchodního domu v DC3 sedí nějaký starý pán a nemůže chodit. Na místo byla vyslána hlídka MP, která dotyčného kontaktovala. Jednalo se o osmašedesátiletého muže, který uvedl, že se léčí s pohybovým ústrojím a potřebuje si jen odpočinout. Hlídka jej převezla služebním vozem do místa bydliště.

Dne 27.2.2016 v 05:15 hod. oznámila žena z DC2, že u jejích sousedů se snad někdo pere, bouchají tam dveře a je slyšet značný hluk. Hlídka MP na místě zjistila, že strážníkům dobře známý devětačtyřicetiletý muž dostal jeden ze svých schizofrenických záchvatů. Po promluvě s hlídkou se muž uklidnil a slíbil, že hluk již nebude dělat. Záležitost strážníci řešili domluvou.

Dne 26.2.2016 v 10:17 hod. oznámila zaměstnankyně polikliniky v DC1, že na toaletě se jim uzamkl bezdomovec. Hlídka na místě zjistila, že jde o strážníkům velmi dobře známého osmašedesátiletého muže. Dotyčný si stěžoval na bolest nohou. Přítomný lékař jej vyšetřil, ale ani po vyšetření muž nechtěl z objektu odejít. Hlídka mu opět nabídla možnost nouzového ubytování, což odmítl a pod dohledem strážníků z areálu odešel. Záležitost hlídka řešila domluvou.

Dne 26.2.2016 v 09.50 hod. oznámil občan, že v DC1 v ulici Křížová se pohybuje nějaký muž, který bezdůvodně křičí. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že jde o známého dvaapadesátiletého opilce. Hlídka mu udělila blokovou pokutu a muže z místa vykázala.

Zdroj: MP Děčín