Rubriky
Kultura Zprávy

Staňte se aktivními tvůrci slavností, zapojte se do soutěže

slavnosti_alesoChcete si užít Městské slavnosti opravu se vším všudy? Pokud ano, tak neváhejte, natočte video a vyhrajte účast v programu slavností.

Chcete se stát na jeden den sochařem, máte rádi adrenalin a chtěli byste si vyzkoušet adrenalinový závod nebo vás baví rozesmát lidi a chtěli byste se o to pokusit před publikem. Je historie vaším koníčkem, umíte zajímavé řemeslo nebo tanec a bavilo by vás to ukázat na historickém trhu, nebo byste si rádi zazpívali na hudebním festivalu? Nyní máte možnost.

Letos jsme si totiž pro návštěvníky slavností připravili zbrusu novou věc. Natočte motivační video a vyhrajte. A o co že vlastně hrajeme? O možnost aktivně se zúčastnit jako účinkující jednotlivých akcí slavností. Co to v praxi znamená, nám vysvětlila náměstkyně primátorky Hana Cermonová. „Ti, kteří natočí krátké, maximálně minutové motivační video, budou soutěžit o možnost přímo se zúčastnit například Sochařského sympozia v roli sochaře pod vedením odborníka, mohou být předskokanem před večerním divadelním představení na Festivalu pouličního divadla, prostor dostanou na Hudebním festivalu Labe, soutěžit budou moci ve sportovním Adrenaline Challenge nebo budou moci své umění ukázat na zámeckých Historických trzích.“ A jak na to? Video zveřejněte a pošlete nám na něj odkaz na adresu tiskovy.mluvci@mmdecin.cz . Spoty budeme průběžně umisťovat na stránky www.slavnostidecin.cz, kde budou soutěžit o přízeň diváků.

Video, které nasbírá do 30. dubna nejvíce laiků, vyhraje a jeho tvůrce zažije nezapomenutelné okamžiky Městských slavností 2016. Neváhejte a točte, už se na vaše videa těšíme!

Zdroj: Magistrát města Děčín