Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

MP decin_alesoDne 17.1.2016 v 15:33 hod. oznámila žena z DC6, že sousedé tropí v bytě hrozný hluk a snad se i vzájemně napadají. Hlídka MP na místě zjistila, že se mezi sebou pohádala třiapadesátiletá žena se svým bývalým manželem. Strážníci na místě situaci zklidnili a oběma přítomným důrazně domluvili.

Dne 17.1.2016 v 17:14 hod. oznámila zaměstnankyně firmy v DC5, že na záchodě jim spí nějaký muž a oni se bojí ho probudit. Na místo byla vyslána hlídka MP. Strážníci na toaletě probudili sedmatřicetiletého muže z Teplic. Dotyčný uvedl, že usnul pod vlivem alkoholu. Hlídka muže z provozovny na žádost obsluhy vykázala. Strážníci záležitost vyřešili domluvou.

Dne 17.1.2016 v 12:32 hod. oznámila žena z DC6, že ji napadá nájemnice jednoho z bytů v domě v ul. U Tvrze. Na místo byla vyslána hlídka MP, která kontaktovala oznamovatelku. Strážníci zjistili, že důvodem byl spor týkající se úklidu společných prostor. Strážníci oběma přítomným domluvili a poučili, jak případný spor dále řešit.

Dne 15.1.2016 v 21:45 hod. oznámili asistenti prevence kriminality, že je u budovy hlavního nádraží kontaktoval čtrnáctiletý mladík, který uvedl, že jej napadl nějaký bezdomovec a poškodil mu bundu. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že údajným agresorem je čtyřiačtyřicetiletý muž z Děčína. Hlídka podezřelého i poškozeného převezla na obvodní oddělení Policie ČR, která si událost převzala k dořešení.

Zdroj: MP Děčín