Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 10.1.2016 v 15:10 hod. oznámila žena z DC6, že v ul. J. z Poděbrad sousedé tropí značný hluk. Hlídka MP na místě zjistila, že třiapadesátiletá žena se pohádala se svým manželem. Hlídka oběma důrazně domluvila a poučila je o tom, jak své spory řešit smírným způsobem.

Dne 10.1.2016 v 10:22 hod. oznámil zaměstnanec sběrného dvora v DC6, že v objektu zadržel muže, který se přehraboval v kontejneru s kabely. Hlídka zjistila totožnost zadrženého. Jednalo se o dvaatřicetiletého muže z Děčína. Dle záznamů PČR dotyčný nebyl v posledních třech letech odsouzen nebo potrestán pro majetkový trestný čin. Přestupek vyřešila hlídka na místě uložením blokové pokuty.

Dne 9.1.2016 v 10:09 hod. oznámila vrátná kancelářského objektu v DC1, že ve vestibulu budovy, která je z důvodu stavebních úprav odemčená, se nachází bezdomovec. Hlídka MP na místě zjistila, že se jednalo o strážníkům velmi dobře známého osmašedesátiletého muže. Hlídka jej po důrazné domluvě z budovy vykázala.

Dne 9.1.2016 v 00:05 hod. oznámila ostraha budovy v ul. Teplická v DC4, že nějaký muž se hrabe v popelnici a dělá kolem sebe nepořádek. Hlídka MP na místě zjistila, že se jedná o dvaatřicetiletého muže z Děčína. Muž pod dohledem hlídky veškerý nepořádek uklidil. Přestupek strážníci řešili uložením blokové pokuty.

Zdroj: MP Děčín