Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 31.12.2015 v 19:00 hod. oznámil občan, že v ul. Myslbekova v DC1 je nějaký bezdomovec a dělá tam nepořádek. Hlídka MP na místě kontaktovala jednačtyřicetiletou ženu, která se přehrabovala v popelnici a dělala kolem nepořádek. Žena na pokyn hlídky MP vše uklidila. Záležitost hlídka řešila uložením blokové pokuty a ženu z místa vykázala.

Dne 3.1.2016 v 21:10 hod. oznámila obsluha baru v DC4, že mají v provozovně ženu v podnapilém stavu, která odmítá zaplatit útratu a z baru odejít. Hlídka na místě zjistila, že problémovou zákaznicí je šestadvacetiletá žena z Děčína. Hlídka předala její totožnost obsluze a poučila ji, jak v záležitosti dále postupovat. Hlídka poté ženu z baru vykázala.

Dne 1.1.2016 15:13 hod. oznámila žena z DC32, že u objektu pošty se nacházejí mladíci, kteří zapálili oheň a nějaký keř. Hlídka na místě zadržela dva chlapce ve věku třináct a čtrnáct let, kteří za objektem České pošty pálili starou tašku a mikinu. Oba pod dohledem hlídky oheň uhasili a nepořádek uklidili. Hlídka oba chlapce předala zákonným zástupcům, kteří přislíbili, že s nimi záležitost vyřeší.

Dne 1.1.2016 v 00:10 hod. oznámila ostraha obchodního domu v DC4, že v provozovně zadrželi zloděje, který chtěl vykrást pokladnu jednoho z obchodů. Hlídka MP na místě zjistila totožnost podezřelého. Jednalo se o osmatřicetiletého muže z Děčína. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení události na místě převzala.

Zdroj: MP Děčín