Rubriky
Sport Zprávy

Předposlední Děčín vyzve poslední Vajgar. Medvědi hostí Jindřichův Hradec

vajgarVe středu 13. 1. 2016 pokračuje už osmadvacátým kolem druhá hokejová liga a v jeho rámci přivítají Medvědi na svém ledě jihočeský Jindřichův Hradec. Půjde tedy o souboj předposledního celku s posledním.

Domácí Medvědi nedokázali na výhru v Klášterci odpovědět v sobotu v Pelhřimově, kde po další přestřelce prohráli 5:7. A stále se drží na předposledním místě druholigové tabulky, když jsou sedmnáctí a dosud si připsali devatenáct bodů. V dnešnímu duelu s posledním Vajgarem se tak pokusí poprvé v novém roce na svém ledě bodovat. Ale rozhodně to pro ně nebude procházka růžovým sadem, hosté zcela jistě nepřijedou na led Děčína s odevzdanou náladou a pokusí se o jakýkoli bodový zisk.

Jak už bylo zmíněno, Vajgar je na posledním místě, tedy osmnáctý a na svém kontě mají jeho hokejisté pouhopouhých devět bodů. Ani Jindřichovu Hradci se v sobotu nedařilo, když na ledě Bíliny prohrál 1:6. Sérií tří porážek v řadě se tedy pokusí zlomit na ledě předposledního Děčína. Uvidíme, kdo si v tomto duelu povede lépe a kdo se bude po jeho konci radovat z jakékoli výhry.

Vzájemná utkání

V letošní sezóně jsou na tom, co se vzájemných duelů týče, lépe hokejisté Děčína, kteří z ledu Vajgaru přivezli tři body za vítězství 4:2. O to větší mají dnes Jindřichohradečtí motivaci, aby domácí prohru s Děčínem Medvědům oplatili.

Utkání na děčínském ledě začíná ve středu 13. 1. 2016 v 18. hodin a všichni jste do hlediště srdečně vítáni.

Online přenos: HC Děčín – KLH Vajgar Jindřichův Hradec

Vendula Zdražilová, HC Děčín