Rubriky
Sport Zprávy

Po vánoční pauze znovu vzhůru do druholigového boje. Medvědi míří do Klášterce

klasterecVánoce jsou už minulostí, přivítali jsme nový rok 2016 a pomalu se zase začíná hokejistům Děčína rozjíždět druholigový kolotoč. Už tuto středu, 6. 1. 2016 zajíždějí na led svého tradičního rivala, a sice do Klášterce nad Ohří.

Medvědi v posledním odehraném kole před vánoční pauzou nestačili na domácí Kolín, který jako lídr soutěže porazil Děčín 6:2 a v letošní sezóně nedovolil hokejistům ze severu Čech ani jeden bod ve vzájemných duelech. Děčínští mají na svém kontě 16 bodů a stále se nachází na předposledním místě druholigové tabulky. Jsou sedmnáctí. V duelu s Kláštercem se pokusí navázat na první měření sil, které dopadlo lépe právě pro ně. Na svém ledě totiž brali výhru 6:3.

Klášterečtí hráli své poslední utkání roku 2015 den před Silvestrem na ledě Bíliny, odkud si přivezli všechny tři body za vítězství 6:4. Na tento úspěch budou chtít odpovědět na svém ledě právě proti Děčínu, kterému se pokusí vrátit porážku z jejich ledu. V tabulce jsou na tom o něco lépe než jejich středeční soupeř. Okupují čtrnáctou pozici se ziskem pětadvaceti bodů. Kdo se bude radovat v tomto duelu z jakékoli výhry?

To se dozvíme až na konci této severočeské bitvy, která na kláštereckém ledě začíná ve středu 6. 1. 2016 v 18. hodin.

Online přenos: HC Klášterec nad Ohří – HC Děčín

Zdroj: HC Děčín