Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

MP Děčín_res_alesoDne 7.12.2015 03:10 hod. oznámila žena z DC9, že u ní doma zazvonila nějaká stará paní, která má na sobě jenom v noční košili a říká, že se ztratila. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se opět jedná o osmdesátiletou ženu z pečovatelského domu v DC6. Strážníci ji už v minulosti převážely zpět domů. V pečovatelském domě hlídka zjistila, že paní by měla být na víkend u svého syna. Strážníci ženu odvezli na adresu syna, který ji mezitím začal hledat.

Dne 5.12.2015 v 23:00 hod. oznámil občan z DC3, že nějaký muž řeže před domem stromek. Na místo byla vyslána hlídka MP, která oznámení potvrdila. Od svědků hlídka zjistila, že nějaký muž se stromkem šel do nedalekého domu. Hlídka dotyčného kontaktovala doma. Jednalo se o pětašedesátiletého muže z Děčína. Muž se bránil tím, že stromek u domu vysadila jeho přítelkyně a může s ním tedy volně nakládat. Jelikož nebylo možné věc vyřešit na místě, hlídka pořídila fotodokumentaci a sepsala o události úřední záznam. Věc bude následně řešit příslušný správní orgán.

Dne 5.12.2015 v 13.20 hod. oznámil občan, že v ul. Kamenická v DC2 sedí opilý muž, něco popíjí a navíc před chvílí rozmlátil láhev o silnici. Hlídka MP na místě kontaktovala strážníkům velmi dobře známého šestatřicetiletého muže z Děčína. Hlídka věc vyřešila uložením blokové pokuty. Muž následně pod dohledem strážníků veškerý nepořádek uklidil.

Dne 4.12.2015 v 23:35 hod. oznámil občan, že v DC33 za konečnou autobusu MHD nějaký muž bije ženu. Strážníci na místě kontaktovali devětačtyřicetiletou ženu, která uvedla, že se jednalo o manželskou hádku a odmítla jakékoli řešení přes Policii ČR. Žena neměla žádné viditelné poranění a lékařské ošetření nepožadovala. Po chvilce se na místo dostavil její manžel, který uvedl, že k žádnému incidentu nedošlo, jen manželka se víc opila a on ji z Boletic celou cestu táhl domů, což mohlo vypadat podivně. Strážníci záležitost vyřešili domluvou.

Dne 4.12.2015 v 09:58 hod. oznámil občan spícího zapáchajícího bezdomovce v čekárně lékařky v DC1. Hlídka MP na místě kontaktovala strážníkům dobře známého osmašedesátiletého muže. Hlídka muže z čekárny vykázala. Záležitost strážníci vyřešili domluvou.

Zdroj: MP Děčín