Rubriky
Sport Zprávy

Další domácí utkání sehrají Medvědi tuto středu, kdy přivítají v předehrávce Vlky z Jablonce

jablonecVe středu 9. 12. 2015 pokračuje předehrávkou čtyřiadvacátého kola druhá hokejová liga a v rámci této předehrávky se utkají domácí Medvědi s Vlky z Jablonce.

HC Děčín
Hokejisté Děčína v sobotu předvedli povedený výkon, nad Vrchlabím dokonce vedli, ale hosté dokázali ještě v první třetině otočit a své vedení si poté uhájili až do konce zápasu. Po tomto duelu, ve kterém by si Medvědi zasloužili minimálně bod, se na svůj výkon pokusí navázat a před svými diváky konečně zabodovat. Jenže proti Vlkům to nebudou mít rozhodně vůbec jednoduché.

HC Vlci Jablonec
Ti se totiž nacházejí o dvanáct pater výše v tabulce než Medvědi, kteří jsou zatím sedmnáctí. Vlci okupují pátou pozici se ziskem devětatřiceti bodů. Medvědi jich mají patnáct a rádi by tuto sbírku ve středu o nějaký ten bodík navýšili. Zda se jim to podaří, uvidíme až po skončení samotného utkání. Hosté rozhodně na děčínský led nejedou rozdávat body, ale naopak si znovu nějaké připsat, aby neztratili kontakt se špičkou tabulky.

Vzájemná utkání
Medvědi mají Vlkům z Jablonce rozhodně co vracet. V prvním vzájemném letošním měření sil totiž na jejich ledě podlehli 3:7. O motivaci ale mají postaráno a pokusí se jim porážku vrátit.

Utkání na děčínském zimním stadionu začíná ve středu 9.12.2015 v 18. hodin a všichni jste do hlediště srdečně vítáni. Přijďte Medvědy pozvbudit v boji o veledůležité body a buďte jejich šestným hráčem. Vaše hlasivky potřebují.

Online přenos: HC Děčín – HC Vlci Jablonec

Vendula Zdražilová, HC Děčín