Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 30.8.2015 v 23:30 hod. zastavila hlídka MP v DC1 na Masarykově náměstí neosvětleného cyklistu. Jednalo se o čtyřiašedesátiletého muže z Děčína. Jelikož byl z dechu cyklisty cítit alkohol, provedla hlídka i orientační dechovou zkoušku, která ukázala 1,3 promile. Hlídka událost zadokumentovala a předala k dořešení příslušnému správnímu orgánu.

Dne 30.8.2015 v 11:25 hod. oznámila zaměstnankyně Nemocnice Děčín, že z nemocnice utekla zmatená čtyřiasedmdesátiletá pacientka. Na místo, kde byla pacientka naposled spatřena, byla vyslána hlídka MP. Strážníci pacientku našli v DC2 v ulici Benešovská a převezli ji zpět do nemocnice, kde si ji převzali lékaři.

Dne 31.8.2015 v 07:32 hod. požádala Policie ČR o pomoc při pátrání po čtyřech mladících, kteří v hudebním klubu v DC1 napadli jednoho z hostů a utekli do centra města. Hlídka MP v DC1 v Anenské ulici zadržela tři osoby odpovídající popisu. Jednalo se o muže ve věku třicet jedna a třicet dva let. Na místo dorazily hlídky PČR, které si zadržené převzaly. Řešení události převzala PČR.

Dne 29.8.2015 v 23:58 hod. oznámila žena z DC4, že její švagr jí fyzicky napadá a svojí ženu také. Hlídka MP po příjezdu na místo zjistila, že pětatřicetiletá žena byla napadená svým švagrem. Jednalo se o dvaačtyřicetiletého muže z Děčína. Ten už byl po příjezdu v klidu, ale v podnapilém stavu. Muž před příjezdem hlídky rozbil skleněnou tabulku na vchodových dveřích do bytu. Na místo se dostavila hlídka PČR, která si věc převzala k dořešení.

Dne 29.8.2015 v 10:55 hod. oznámila obsluha herny v DC5, že jeden z hostů nechce zaplatit útratu a odmítá provozovnu opustit. Hlídka MP na místě kontaktovala šestatřicetiletého muže z Teplic. Hlídka obsluze předala osobní údaje hosta a poučila obsluhu, jak při vymáhání dluhu postupovat. Muže poté strážníci z provozovny vykázali.

Dne 28.8.2015 v 07:05 oznámila žena, že na Masarykově náměstí v DC1 leží ve vchodu do domu nějaký bezdomovec a překáží. Hlídka MP na místě zjistila, že se opět jedná o strážníkům dobře známého osmašedesátiletého bezdomovce. Hlídka jej probrala a z místa ho vykázala.

Zdroj: MP Děčín